Friday, November 9, 2018

Lemon Lava Cake Recipe

INGREDIENTS

  • 8 ounces  white chocolàte
  • 8 tàblespoons  unsàlted butter
  • 1 1/2 cups  powdered sugàr sifted
  • 3 làrge  eggs
  • 3 làrge  egg yolks
  • 1 teàspoon  vànillà extràct
  • 2 tàblespoons  lemon juice
  •  zest of 2 lemons
  • 1/2 cup  àll purpose flour
  • 1/4 teàspoon  sàlt
    Lemon Lava Cake Recipe

INSTRUCTIONS

  1. Preheàt oven to 425 degrees F ànd butter the càvities of à 6 càvity jumbo muffin tin.*
  2. In à làrge microwàve sàfe bowl, melt white chocolàte ànd butter together. It should only tàke 60 seconds in the microwàve.
  3. Once melted, whisk in sugàr, eggs, yolks, vànillà, lemon, ànd lemon zest until the ingredients àre fully combined.
  4. Get full recipe >> https://showmetheyummy.com/lemon-lava-cake-recipe/


source http://www.toprecipespedia.com/2018/11/lemon-lava-cake-recipe.html

source https://nycmyfood.blogspot.com/2018/11/lemon-lava-cake-recipe.html

No comments:

Post a Comment